FarmVille gift hunter - Musonya Software

Musonya Software

• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen GiriÅŸ yada Kayıt.    Kayıp Parola?
Sitemizdeki makalelere ait tartışmalardır. Site içindeki makalelerin veya ürün tanıtım sayfalarının altındaki TARTIŞMA bölümünden yazılan yorumlar burada birikir. Gerek makale altından gerekse de buradaki başlık altından tartışmalara katılabilirsiniz.
Alta gitSayfa: 1234
BAÅžLIK: FarmVille gift hunter
Cvp:FarmVille gift hunter 4 Ay, 1 Hafta önce Karma: 0
Cevap verdiğiniz ve bilgilendirdğiniz için çok teşekkür ederim. Zahmet edip uğraşmışsınız bir sürü emek sarfetmişsiniz hiç toplamasa bile ugraşmanız yeter buna.. Musonya ekibine sonsuz teşekkürler.. Biz üyeler olarak bize düşen görevlere her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Tekrar görüşmek dileğiyle saygılarımla..
satan22
Yeni üye
Gönderiler: 2
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp:FarmVille gift hunter 4 Ay, 1 Hafta önce Karma: 0
Nazik sözleriniz için biz teşekkür ederiz.
admin
Yönetici
Gönderiler: 95
graph
Musonya Software & Internet Technologies
Download - Satın al

FarmVille gift hunter 4 Ay önce  
MERHABA
admin ben programın yeni sürümünü indirdim fakat buradan faceye giremiyorum şifre yanlış diyor sürekli neden olduğunu çözemedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim..
GÜLER

Cvp: FarmVille gift hunter 4 Ay önce Karma: 0
Program ilk çalıştığında BAK AMA KULLANMA sekmesinden Facebook'a giriş yapılması gerekiyor. Eğer o sekmeden kullanıcı adınız ve şifrenizile Facebook'a giriş yapamıyorsanız bir yanlışlık yapıyor olabilirsiniz.

Bir de başka bir tarayıcıdan Facebook'a giriş yapmışsanız belki o etkiliyor olabilir. Öncelikle başka tarayıcıdan açtığınız FB hesabını kapatın tekrar giriş yapın ama bu sefer giriş yaparken OTURUMU HATIRLA kutucuğu işaretli olsun.

Saygılar.
admin
Yönetici
graph
Download - Satın al

FarmVille gift hunter 4 Ay önce Karma: 0
selam... program duruyor veya kendiliğinden bahçeye girip yayınları görmüyor... sayfa yenilemesinide yapmıyor. programı baslattığım andaki yayınları alabiliyorum sadece. ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz lütfen.. teşekkürler
temmuz
Yeni üye
graphgraph

Şu sıralar Facebook'ta ve FarmVille'de oldukça fazla değişiklikler oluyor -ki FarmVille yakında Facebook'tan ayrılacakmış. Elimizdeki FV Hunter şu sıra işini görüyor. Bazı arkadaşlarda sorunlar olduğunu duyuyoruz ancak yaptığımız testlerde hiç bir sorunlar karşılaşmadık. Saatlerce program görevini yerine getirmektedir. 25.000'e yakın kişi tarafından kullanılan FV Hunter'ın bazı kullanıcılarda çalışmamasının bir çok sebebi olabilir. Bilgisayarınızın güncellemerinden kullandığınız anti-virüs uygulamasına kadar bir çok etken olabilir.

Saygılar
admin
Yönetici
graph
Download - Satın al

farmville hediyelerde evet hayır onayı istemeye başladı bundan dolayımı program düzenli çalışmıyor acaba....
burak26
Yeni üye
graphgraph

Evet sanırım öyle. Bazı PC'lerin hızına veya sayfaların açılma süresine göre durum değişiyor olabilir. Bizim test yaptığımız PC Core2Duo 1.6Ghz bir notebook. Şuan hala FV Giht Hunter hediyleri düzenli alıyor. %1 ihtimalle FV Hunter da belirtilen hediye sayısıyle çiftlikteki GiftBox hediye sayısı arasında 1-2 adetlik fark olabiliyor.

Sayfalar açıldı bilgisi geldikten sonra ayrıca 8-10 saniye daha bekletiyoruz. Ayrıca hızlı yüklensin diye, resim ses vb. şeyleri yükletmiyoruz. Buna rağmen sorun oluyor demekki. Bir ara bu konuya bakalım. Bekleme sürelerini belirlemek içinbir ayar ekleyeylim.
admin
Yönetici
graph
Download - Satın al

benim pc core2duo 2.0 ghz bende program açık ama toplanan hediye 0 önceden 2 saatte yaklaşık 30 hediye topluyordum şimdi 0 onay verirsem evet dersem hediye alabiliyorum
burak26
Yeni üye
graphgraph

FarmVille gift hunter 3 Ay, 4 Hafta önce Karma: 0
olmuyor olmuyor olmuyor.. önceki programınızıda kullandım sabah uyandığımda ful oluyordu kutu.. şimdi ise 2 taneyi zor alıyor ve anasayfa yenilemesini yapmıyorr.. başak bir seçeneğimiz yokmu acaba onu denesek..
temmuz
Yeni üye
graphgraph

Üste gitSayfa: 1234
You are here: Forum